Podzimní Itálie s šéf kuchařem Ristorante Budino

S italskou kuchyní je spojeno velké množství "nej" - je světově nejznámější a nejoblíbenější a také nejrozmanitější.

Cena s DPH:
1 550 Kč
Cena bez DPH:
1 281 Kč
Podzimní Itálie: 16. 11. 2017 od 17:00 hod.
Podzimní Itálie:
16. 11. 2017 od 17:00 hod.
Skladem:
7 Ks
Dostupnost:
Dostupné
Cena s DPH:
1 550 Kč
Cena bez DPH:
1 281 Kč
Množství:
Ks
Vybráno Ks
Informace o produktu

Podzimní Itálie s šéf kuchařem Ristorante Budino 


Italská jídla se v různých obměnách objevují i v dalších mezinárodních kuchyních. V italských pokrmech se skvěle snoubí jednoduchost přípravy s lokálními, sezónními surovinami a výsledkem je vždy voňavé a pestré jídlo. Pojďte si s námi některá uvařit, ochutnat a hlavně naučit se mnoho nového.

 

Menu kurzu

amousse bouche: tatar z hovězí svíčkové s černým lanýžem

antipasto: grilovaná houbová polenta s grilovaným fenyklem

primo: dýňové tortelloni s fondutou ze sýra taleggio

secondo: ragú ze zajíce na červeném víně

dolce: hruška pošírovaná v červeném víně s mascarpone krémem

 

Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na míste - dle aktuální nabídky.

 

Doba trvnání kurzu: cca 3 hodiny

Min. počet účastníků: 3

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: David Vavroch

 

 

 

 

 

 

Diskuse (0)

V diskuzi není zatím žádný příspěvek, buďte první!

Nové téma

E-mail není v diskuzi zveřejněn
Provozovatel je oprávněn nezveřejnit příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem nebo jinak nevhodné.