Různé ryby, různé speciality, různé úpravy a recepty.
Ryby, ryby, rybičky
Ryby na různé způsoby, jako předkrm, polévka i hlavní chod a k tomu samozřejmě i něco sladkého.
Menu kurzu:
Rybí polévka na způsob "bujabézy" ale od Jany
Filet z mořského vlka s grilovanou zeleninou a omáčkou "Rouille"
Pstruh lososovitý - tataráček a pečený pstruh s bylinkami, šalotkou a cherry rajčátky
Makrela s petrželkovým pestem a grilovanou bagetkou
Rukovový salát s dijonskou omáčkou
Jablkový koláč s tvarohovým krémem
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Min. počet účastníků: 3
Max. počet účastníků: 8
Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny
Kurz vede: Jana Podaná