Načítám...
Steakové menu varianta II.

Máte chuť na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik...

Cena s DPH:
1 590 Kč
Cena bez DPH:
1 314 Kč
Cena s DPH:
1 590 Kč
Cena bez DPH:
1 314 Kč
Steakové menu:
Nejprve je třeba zvolit parametr: Steakové menu
Dostupnost:
Nejdříve zadejte parametry
Tuto kombinaci nelze koupit
Skladem:
Nejdříve zadejte parametry
Tuto kombinaci nelze koupit
Počet:
Ks
Informace o produktu

Steakové menu varianta II.

 

Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se nejčastěji upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle, s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete.
Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? 

 

Menu kurzu


Trhaná bůvolí mozzarella s olivami, sušenými rajčaty a chilli papričkou

Rib Eye steak s pepřovou omáčkou

Pečené americké brambory s omáčkou salsa werde

Čokoládový krém z mascarpone s ovocem

 

Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky. 
Uvítací sklenka vína v ceně!


Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Min. počet účastníku: 4

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Petr Jedlička

Diskuse (0)

V diskuzi není zatím žádný příspěvek, buďte první!

Nové téma

E-mail není v diskuzi zveřejněn
Provozovatel je oprávněn nezveřejnit příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem nebo jinak nevhodné.