Načítám...
Steakové menu

Kvalitní maso není třeba nakládat, stačí před grilováním posypat pepřem a solit až těšně před podáním na stůl.

Cena s DPH:
1 550 Kč
Cena bez DPH:
1 281 Kč
Steakové menu: 1. 3. 2019 od 17:00 hod.
Steakové menu:
1. 3. 2019 od 17:00 hod.
Skladem:
6 Ks
Dostupnost:
Dostupné
Cena s DPH:
1 550 Kč
Cena bez DPH:
1 281 Kč
Množství:
Ks
Vybráno Ks
Informace o produktu

Steakové menu


Pokud chcete, aby steaky měly stejný tvar, je dobré maso před krájením zabalit do folie a nechat v lednici. Znalci říkají, že kvalitní maso není třeba nakládat, ztratila by se tím jeho pravá chuť. Stačí, když se před grilováním posype pepřem. Solte až těsně předtím, než ho dáte na stůl.

 

 

Menu kurzu


Rib Eye steak s bylinkovým máslem

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem

Bramborové soudky s lučinou

Domácí bagetka

 


Nápoje

Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky. 
Uvítací sklenka vína v ceně!

 


Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny

Min. počet účastníku: 4

Max. počet účastníků: 8

Kurz vede: Petr Jedlička

Diskuse (0)

V diskuzi není zatím žádný příspěvek, buďte první!

Nové téma

E-mail není v diskuzi zveřejněn
Provozovatel je oprávněn nezveřejnit příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem nebo jinak nevhodné.