Stálice již čtvrtou sezónu - to je steakové menu Petra Jedličky!
Steakové menu
Steakové maso je výjimečné svou šťavnatostí a křehkostí. Důležitá je taky patřičná vyzrálost masa. Rib Eye Steak je krásný kus hovězího masa z žeberní části – jedná se o plátek vysokého roštěnce. Rib Eye Steak neboli vysoký roštěnec je jeden z nejlepších plátků hovězího masa.
Menu kurzu
Hovězí Rib Eye steak na grilu s pepřovou omáčkou
Pečené americké brambory s omáčkou salsa verde
Grilovaná zelenina s bylinkami
Čokoládový krém z mascarpone s čerstvým ovocem
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny
Min. počet účastníku: 4
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Petr Jedlička