Steaky jsou opravdovou delikatesou díky tomu, že jsou odkrajovány z nejlepších částí zvířete.
Steaky
Steaky jsou větší plátky hovězího masa (červeného masa), které se dále dělí na různé druhy podle části, odkud byly ukrojeny.
Můžeme se setkat s výrazy jako Rib Eye steak, Rumpsteak, Porterhouse steak, Flank steak a spousta dalších.
Menu kurzu
Hovězí tataráček s kapary
Pikantní salát s hovězím flankem
Hovězí Sirloin steak s omáčkou demiglace a restovanou zeleninou
Čokoládové brownies s ovocným coulies
Nápoje
Nealko nápoje v ceně kurzu - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola atd.
Alkoholické nápoje k zakoupení na místě - dle aktuální nabídky.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Min. počet účastníků: 3
Max. počet účastníků: 6
Doba trvání kurzu: cca 3 - 4 hodiny
Kurz vede: Tomáš Jung