Kynutá těsta - jak na ně - a mnoho dalšího.....
Chybí vám inspirace a zajímá vás, jak oživit nejen dětské školní svačiny?
Luštěniny nejsou jen hrachová kaše a čočka s párkem.
Chcete snížit příjem sacharidů přijímaných ve stravě?
Stálice již čtvrtou sezónu - to je steakové menu Petra Jedličky!
Italové si jídlo užívají, a tak si jejich oběd či večeře nevystačí jen s jedním chodem.
Nechcete chodit do restaurace a přesto si pochutnat doma na tolik oblíbeném burgeru?
Vaření v uzavřené společnosti 4 - 8 osob
Různé ryby, různé speciality, různé úpravy a recepty.
Hovězí patří k nejvšestrannějším druhům masa a lze je zpracovat všemi dostupnými kuchyňskými postupy.
Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad.
Italská kuchyně je zdravá, používá čerstvé suroviny a obvykle bývá jednoduchá na přípravu.
Mexická kuchyně je plná barev a výrazných chutí.
Ve vietnamské kuchyni je z velké části zastoupena zelenina, ovoce, bylinky, rýže, maso a proto je také velice zdravá.
Kuchyně, kde se mísí pestrost chutí a vůní s různorodými druhy koření.
Na kurzu budeme připravovat tři různé dezerty - citronová tartaletka, věneček s oříškovým krémem a čokoládový dortík.
Barevné mandlové pusinky plněné lahodným krémem okouzlí asi každého. A co teprve až ochutnáte!
Moderní pojetí klasické rolády a řezů, které vás překvapí.